Michael Jackson -elokuvaa syytetään huijauksesta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Syksyn puhutuimpiin lukeutuvassa elokuvassa seurataan Michael Jacksonin elämän viimeisiä viikkoja dokumentaarisesti. Nyt materiaalin todenperäisyys on kuitenkin asetettu vaakalaudalle, kun leffan joissain kohtauksissa epäillään käytetyn sijaisnäyttelijää.

Tuotantoyhtiö on kuitenkin kiistänyt moiset epäilyt perättöminä, mutta Michael Jacksonin isä Joe Jackson on vakuuttunut, että kaikissa kohtauksissa ei nähdä oikeaa Jacksonia. Elokuva on koostettu materiaalista, jota kuvattiin muiden muassa Michael Jacksonin kohuttujen paluukeikkojen harjoituksissa.

Viime viikolla julkkisperheen isä kertoi haastattelussa, että elokuvan tuottajat yrittävät huijata katsojia ja faneja käyttämällä joissain kohtauksissa hänen poikansa sijaan sijaisnäyttelijää.

– Tässä elokuvassa on mukana sijaisnäyttelijöitä. Siitä ei ole epäilystäkään. Uskon, että ihmiset tulevat repimään tämän elokuvan palasiksi, Joe Jackson lausui TMZ-julkaisulle.

Tuotantoyhtiö Sonyn edustaja kertoi kuitenkin samalle viihdejulkaisulle, että lausunto on silkkaa roskaa ja ettei elokuvassa ole mukana sijaisnäyttelijöitä. Lausunnossa korostettiin, että jokainen Michael Jackson -kohtaus on aitoa materiaalia.