Katy Perryn iltapuku paljasti pakarat

Viihdeuutiset · Stara.fi

I Kissed A Girl -jättihitillään taannoin pinnalle noussut ja sittemmin pari muutakin hittiä työstänyt poptähti Katy Perry on ollut lähes koko uransa otsikoissa musiikin sijaan pääasiassa paljastuksillaan ja erikoisilla asuillaan. Näin on tälläkin kerralla.

Viikonloppuna valtavalla kaula-aukollaan kuvaajia ihastuttanut Katy Perry osallistui eilen Los Angelesissa Michael Jacksonin viimeisistä kuukausista kertovan This Is It -dokumenttielokuvan ensi-iltaan. Hänellä oli seuralaisenaan ensi-illassa Idol-tähti Adam Lambert.

Perryn iltapuku kiinnitti jälleen keskimääräistä enemmän huomiota, sillä mustan iltapuvun takaosassa oli vaalea kangas, jonka oli ilmeisesti määrä peittää asun kantajan takamus. Tässä tapauksessa kangas oli kuitenkin hieman liian lyhyt, joten musta iltapuku paljasti osittain myös poptähden pakarat. Katso kuvat tästä.