Sisko paljasti: Jacksonin lapset voivat huonosti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Keväällä epäselvissä olosuhteissa menehtyneen poptähti Michael Jacksonin kolme lasta, 11-vuotias Paris, 12-vuotias Prince ja 7-vuotias Blanker, ovat joutuneet turvautumaan terapiaan päästäkseen yli isänsä kuolemasta.

Asiasta kertoi London Mirror -lehdelle supertähden sisko LaToya Jackson. Hänen mukaansa Paris Jackson puhuu paljon isänsä poismenosta ja voi muutenkin olosuhteisiin nähden siedettävästi. Hän kirjoittaa paljon ja pitää isänsä paitoja päivittäin. Veljet eivät kuitenkaan voi yhtä hyvin.

– Prince ei halua lainkaan keskustella aiheesta. Olen hyvin huolissani hänestä, LaToya kertoi.

– Blanket on hyvin surullinen pieni poika. Hän itkee – hän todella itkee. Tämä on hänelle hyvin raskasta, kun kukaan ei voi tuoda hänen isäänsä takaisin. He kaikki käyvät terapiassa ja toivon todellakin, että Prince oppii avautumaan.

Michaelin sisko paljasti myös, että koko perhe pyrkii nyt kasvattamaan lapset siten kuin poptähti olisi halunnut. Kotiopetuksessa olevat lapset saavat katsoa televisiota vain kaksi tuntia päivässä, ja silloinkin vain lastenkanavia. Perhe aikoo panostaa erityisen paljon ensi jouluun.