Katy Perryn pallot ja palkinnot

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Katy Perry on viettänyt julkaisurintamalla viime aikoina hiljaiseloa, joten hän on joutunutkin pitämään itsensä viihdelehtien otsikoissa ja ihmisten mielissä lähinnä paljastavien asujensa merkeissä. Aiemmin tällä viikolla hänen iltapukunsa paljasti pakarat, ja nyt on vuorossa uusi seksikäs asu.

Michael Jacksonin This Is It -dokumentin enti-iltajuhlien jälkeen Katy Perry on nyt ehtinyt poseerata myös MTV-musiikkikanavan kuvissa. Kyseessä ovat MTV Europe Music Awards -tapahtuman mainoskuvat, joissa poptähti kannattelee kisassa jaettavia palkintoja.

Katy Perry on valinnut kuviin varsin paljastavalla kaula-aukolla varustetun paidan, joka kykenee hädin tuskin pitämään sisällään hänen rintavarustuksensa. Näissä kuvissa alaosastaan pallomaiset palkinnot jäävät kuitenkin selvästi toissijaisiksi. Katso kuvat tästä.