BB-Esa J ”Rättipitti” osallistuu Ason jalanjäljillä misterkisoihin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Big Brother -talossa yhä käynnissä olevalla tuotantokaudella asustanut BB-Esa J, eli Esa Seonegin, häädettiin talosta jo viikkokausia sitten. Nyt hän on kuitenkin tekemässä uutta tulemistaan julkisuuteen komeuskilpailujen merkeissä.

Kouvolan Sanomien mukaan Korialta kotoisin oleva 27-vuotias mies nähdään nimittäin Mister Finland 2009 -kilpailun finaalissa, joka järjestetään 13. marraskuuta Tampereella. Hän selviytyi finaaliin lokakuun puolivälissä risteilyllä järjestetyssä semifinaalissa, jossa hänet valittiin samalla myös yleisön suosikiksi.

Mister Finland -kilpailu järjestetään nyt jo 21. kerran. Big Brother -kautensa aikana Esa J nousi otsikoihin useita kertoja lähinnä seksiseikkailuillaan kanssa-asukkaansa Minnan kanssa.