Katy Perry irrotti piuhat ja suuntasi studioon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu poptähti Katy Perry julkaisee akustisen Unplugged -albumin 18. marraskuuta. Levyllä kuullaan muiden muassa I Kissed a Girl, Thinking Of You ja Waking Up In Vegas -hitit uudelleen sovitettuina.

Lisäksi levyllä on mukana cover-versio Fountains of Waynen Hackensack -kappaleesta sekä ennen julkaisematon Brick By Brick -kappale. Seitsemän biisin Unplugged-albumi nauhoitettiin New Yorkissa 22. heinäkuuta 2009. Levyn mukana tulevalla DVD:llä on videomateriaalia esityksistä sekä Katy Perryn haastattelu.

Katy Perry juontaa 5. marraskuuta järjestettävän MTV Europe Music Awards -tapahtuman. Myös viime vuonna tapahtuman juontanut Katy Perry saapui tuolloin lavalle jätti huulipuikon kera ja oli pukeutunut mitä ihastuttavimpiin asuihin. Perry on myynyt One of The Boys -läpimurtolevyään jo 5 miljoonaa kappaletta ja hän on neljäs artisti maailmassa, jonka debyyttialbumin kolme singleä ovat nousseet listaykkösiksi.