Kirjailija ennusti Michael Jacksonin kuoleman

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Michael Jackson menehtyi tämän vuoden keväällä epäselvissä olosuhteissa. Hänen kuolemansa tuli shokkina lähes koko maailmalle, ja kuolemaan johtaneita tapahtumia ja mahdollisia syyllisiä puidaan vielä pitkään.

Maailmalta löytyy myös ihmisiä, joille Popin Kuninkaan kuolema ei tullut yllätyksenä. Kirjailija Stacy Brown ilmoitti nimittäin jo vuoden 2005 kesällä, lähes neljä vuotta aiemmin, uskovansa Jacksonin kokevan Elviksen kohtalon ja kuolevan kymmenen vuoden sisällä.

Hän kirjoitti asiasta Michael Jackson: The Man Behind The Mask –kirjassaan. Kirjan mukaan Jacko häilyi jo tuolloin kuilun reunalla ja oli sekä henkisesti että fyysisesti huonossa kunnossa. Kirjassa myös tähden tuleva kuolinsyy arvattiin oikein.

– En usko, että hän tulee tekemään itsemurhan. En voi nähdä häntä laittamassa asetta ohimolleen. Mikäli hän tekisi itsemurhan, uskon hänen tekevän sen yliannostuksella. Tämä on pop-historian traagisin tarina, vaikka hän ei ole edes kuollut vielä, Brown totesi.