Poikaystävä ei halunnut Katy Perryn paljastelevan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosikkipoppari Katy Perry nähtiin eilen illalla emännöimässä MTV Europe Music Awards -gaalaa. Hänen yllään nähtiin illan aikana monia eri esiintymisasuja, mutta paljasta pintaa ei nähty juuri tavallista enempää.

Monet televisiokatsojat varmasti odottivat näkevänsä huimia paljastuksia gaalassa, mutta Perry on nyt paljastanut, että hänen nykyinen poikaystävänsä Russell Brand toivoi ettei poptähti paljastelisi liikaa miljoonien televisiokatsojien edessä.

– Sukkanauhoja ja korsetteja. Uskon siitä tulevan tummaa, seksikästä ja romanttista. Mukana tulee olemaan myös hieman tuhmuutta. Russell tosin toivoisi minun pukeutuvan siistimmin ja peittävämmin. Hän haluaisi minun pukeutuvan kuin muumio, Katy Perry naureskeli ennen lähetystä MTV-kanavalle.

Poptähti kommentoi myös suhdettaan suosittuun brittitähteen.

– On hienoa, että meillä molemmilla on omanlaisemme lahjakkuus, omat urat ja omat elämämme. Me todella arvostamme toisiamme. Mielestäni se on tärkeää.

Suosittu poptähti Katy Perry julkaisee akustisen Unplugged -albuminsa 18. marraskuuta. Levyllä kuullaan muiden muassa I Kissed a Girl, Thinking Of You ja Waking Up In Vegas -hitit uudelleen sovitettuina. Lisäksi levyllä on mukana cover-versio Fountains of Waynen Hackensack -kappaleesta sekä ennen julkaisematon Brick By Brick -kappale.