Meedio: ”Michael Jackson on pettynyt!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime kesänä kuollut poptähti Michael Jackson on tuoreimpien väitteiden mukaan pettynyt. Näin väitti nimittäin henkimaailman asioihin perehtynyt meedio amerikkalaisen televisio-ohjelman eilisessä suorassa lähetyksessä.

Daily Mail -lehden mukaan meedio Derek Acorah väittii olleensa yhteydessä kuolleeseen supertähteen. Hänen mukaansa Michael Jackson on suivaantunut siitä ettei häntä haudattu oman idolinsa Marilyn Monroen viereen. Sessiossa mukana olleet fanit liikuttuivat kyyneliin kuullessaan edesmenneen idolinsa ”kuulumisia”.

Acorah kuitenkin totesi Jacksonin sielun olevan rauhassa ja viettävän parhaillaan paljon aikaa isovanhempiensa kanssa. Myös paikalla olleet fanit väittivät saaneensa suorassa lähetyksessä yhteyden idoliinsa. Mukana ollut Jayne Wallace kertoi Jacksonin olleen laulamassa Heal The World -hittiään, kun häneen otettiin yhteyttä. Supertähti kertoi olevansa pahoillaan, koska ei kyennyt toteuttamaan This Is It -kiertuettaan.

Ja lapset löytyvät kaalinlehtien alta.