Ex-lapsitähdestä varttui teiniprinsessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Dakota Fanning teki todellisen läpimurtonsa jo 11-vuotiaana esiinnyttyään vuonna 2005 Maailmojen sota -elokuvassa yhdessä Tom Cruisen kanssa. Nykyisin Fanning on jo 15-vuotias vauhdikas teinitähti, joka tähdittää uutta Twilight – Uusikuu -elokuvaa.

Viikonloppuna Dakota kuvattiin shoppailemassa ystävänsä kanssa Beverly Hillsissö korkeissa piikkikoroissa, mustassa nahkatakissa ja tiukoissa farkuissa. Katso kuvat tästä. Viime kesänä Dakota kuvattiin juhlimassa Hollywoodin pintaklubeilla, joihin hänellä pitäisi olla pääsy vasta kuuden vuoden kuluttua.

Dakota Fanning kuvasi taannoin uuden The Runaways -elokuvansa yhdessä Twilight-tähti Kristen Stewartin kanssa. Heistä on tullut kuvauksissa läheiset ystävät, jotka viettävät paljon aikaa yhdessä myös kuvauspaikan ulkopuolella. Kristen otti Dakotan mukaansa juhlimaan Sunset Stripillä sijaitsevalle The Roxy -klubille. He poistuivat paikalta nopeasti kun paparazzit huomasivat teinitähden olevan mukana ravintolassa.