Katy Perryn rinta oli paljastua miljoonille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Katy Perry nähtiin viime viikolla juontamassa MTV Europe Music Awards -gaalaa Berliinissä. Jo toistamiseen tapahtuman juontajana toiminut rintava poppari hoiti homman tyylikkäästi ja esiintyikin ohjelman aikana useissa eri asuissa.

Yksi asuista oli tehdä kuitenkin tepposet ja paljastaa hieman odotettua enemmän laulajan intiimeistä ruumiinosista. Katy Perry teki juontoja nimittäin myös trapetsikeinusta, ja tuolloin hänen valkoisen pukunsa yläosa yllättäen valahti hieman turhan alas.

Poppari huomasi kuitenkin tilanteen ajoissa ja sai estettyä rintansa esittelyn miljoonille televisiokatsojille. Katso kuvat tästä ja video tästä. Topin nostelu ei kuitenkaan kovin paljoa peittänyt, sillä neitokaisen valkoisen asun yläosa oli joka tapauksessa osittain läpinäkyvää materiaalia.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat