Jessica Alba saa remmistä paljaalle pepulle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-kaunotar Jessica Alba on tehnyt viime aikoina jo kovasti paluuta elokuvamaailmaan pienen äitiysloman jälkeen. Pian hänet nähdään valkokankaalla myös elokuvassa The Killer Inside Me.

Nyt verkkoon on vuotanut video ja kuvamateriaalia kohtauksesta, jossa Jessica saa niin sanotusti isän kädestä. Elokuvan kohtauksessa Jessica Alba makaa vatsallaan sängyllä peppu paljaana. Hänen päällään istuu hajareisin mieshenkilö, joka antaa paljaalle takamukselle remmiä. Katso kuvat tästä ja video tästä.

Michael Winterbottomin ohjaamassa elokuvassa Joyce Lakelandin roolia esittävä Jessica Alba nähdään varsin vähissä vaatteissa. Muissa rooleissa nähdään muiden muassa Kate Hudson, Simon Baker, Casey Affleck ja Bill Pullman. Leffa saa ensi-iltansa vuonna 2010.