Michael Jackson teki kuolemaa – lääkäri soitti tyttöystävälle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kesällä kuolleen poptähti Michael Jacksonin kuolemaan liittyviä seikkoja selviää edelleen lisää. Nyt Jacksonin luona kuolinhetkellä olleen lääkäri Conrad Murrayn tyttöystävä on paljastanut Murrayn soittaneen hänelle samaan aikaan kun poptähti teki kuolemaa.

Amerikkalaisen TMZ-julkaisun saamien tietojen mukaan Murray ja Houstonissa asuva tyttöystävä olivat kuolinpäivänä 25. kesäkuuta keskenään puhelimessa kello 12.03 – 12.13. Tuolloin Jacksonin epäillään tehneen jo kuolemaa tai olleen jo kuollut. Hätänumeroon Jacksonin henkivartija soitti vasta 13 minuuttia tämän puhelun jälkeen.

Tyttöystävä kertoi tapausta tutkiville poliiseille, että Conrad Murray oli pudottanut puhelimen noin viiden minuutin keskustelun jälkeen ja antanut supertähdelle elvytystä. Tyttöystävän mukaan mikään ei viitannut siihen, että lääkäri olisi tiennyt laulajan tilasta ennen tätä hetkeä. Lääkärin on jo aiemmin kerrottu olleen puhelimessa yhteensä 47 minuutin ajan ennen hätäpuhelua.