Jessica Alba: ”En tunne itseäni seksikkääksi!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman seuratuimpiin kaunottariin lukeutuva näyttelijä Jessica Alba on voittanut lukuisia erilaisia äänestyksiä, joissa on laitettu järjestykseen julkkismaailman seksikkäimpiä ja kauneimpia tähtiä. Miljoonien miesten päiväuni ei kuitenkaan omasta mielestään ole seksikäs.

28-vuotias Jessica Alba on nyt nimittäin todennut julkisesti, ettei hän tunne oloaan koskaan erityisen seksikkääksi. Hän paljasti asian amerikkalaisen E! Online -julkaisun haastattelussa.

– En tunne itseäni koskaan seksikkääksi. En koskaan, ja se on totuus. Kuvauksissakin mietin koko ajan koska seuraava tauko on. Haluan soittaa kotiin ja puhua mieheni kanssa tai keskustella ystävieni kanssa tai tarkistaa että tyttärelläni on kaikki hyvin. En koskaan ajattele seksikkyyttä, Jessica Alba totesi.

Samalla Jessica kertoi, ettei koskaan haluaisi, että hänen Honor Marie -tyttärensä tulisi seuraamaan äitinsä jalanjälkiä ja suuntaisi viihdealalle.