BB-Antti: Seksiä joulupukkiasussa

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa keskusteltiin eilen illalla seksistä ja roolileikeistä. BB-Antti yllätti jälleen muut asukkaat tarinoillaan. Hän nimittäin paljasti harrastaneensa seksiä erilaisissa rooliasuissa, kuten joulupukkina.

– Onkse ollut apina tai zombie tai vihreä peruukki? BB-Dana tivasi innokkaasti rooleja.

-Noo, monenlaista, monenlaista. On ollut varmaan jossain vaiheessa kaikilta kaikkea, mutta en yhtä aikaa. Oon mä joskus pukeutunut esimerkiksi joulupukiksi, Antti paljasti.

BB-talo saa tänään yhden uuden asukkaan, kun taloon tekee paluun kuluvalla tuotantokaudella sieltä jo poistettu asukas. Eilen asukkaat keskustelivat uuden tulokkaan mahdollisuudesta, mutta Antti piti sitä mahdottomana. Hän kuitenkin totesi, että ulkoavaruudesta taloon voisi joku muuttaakin.