BB-Tuija suoraan talon uudeksi päälliköksi – asukkaat tyrmistyivät!

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -taloon hetki sitten uudelleen astellut BB-Tuija aiheutti talossa todellisen yllätyksen. Ennen hänen saapumistaan Isoveli kuulutti Sampon menettävän talon päällikkyyden ja että hänen tilalleen nimitetään uusi päällikkö.

Isoveli kertoi asukkaille, että uudelle päällikölle myönnetään koskemattomuus ja että hän pääsee suoraan finaaliin. Päällikkö saa lisäksi antaa yhdelle asukkaalle koskemattomuuden ja nimetä hänet suoraan finaaliin. Asukkaat olettivat uuden päällikön olevan joku heistä, mutta pian BB-Tuija saapui ovesta.

– Mitä v**tua? Toni huudahti.

– Sä oot laihtunut, Sami puolestaan kommentoi.

Tuija palasi taloon suorittamaan salatehtävää, jossa hänen tulee uskotella asukkaille olevansa täysivaltainen BB-asukas ja olevansa varmasti mukana kilpailun finaalissa. Hän aloitti tehtävänsä suorittamisen heti saavuttuaan.

– Mä tulin asumaan tänne nyt sitten loppuun asti. Mut valittiin äänestyksen kautta ja mulla on nyt koskemattomuus, eli mä tulin tänne nyt asumaan ja olemaan finaaliin saakka, Tuija valehteli.