BB-Sampo kauhistui porealtaan seksileikkejä

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -tuotantokauden alkupuolella talon pihamaan ulkoporealtaassa nähtiin episodi, jossa olivat osallisina BB-Sampo ja BB-Ragnar. Bileillan tiimellyksessä biseksuaalit pojat jäivät nimittäin kahdestaan altaaseen, ja pian vedenpinnan alapuolella alkoi tapahtua.

Tällä viikolla Isoveli on esittänyt asukkaille lukuisia videoita, joissa on nähty ”parhaita paloja” asukkaiden lähes kolmen kuukauden asumisesta talossa. Miesten mielestä videoiden on tarkoitus aiheuttaa kitkaa asukkaiden keskinäisissä väleissä. Tänään Isoveli esitti asukkaille myös videon, jossa Sampo tyydytti käsin Ragnaria asukkaiden yhteisessä porealtaassa.

– Mä en kestä kattoo tätä. Tää on oikeesti ihan hirvee! Sampo huusi kädet silmillään.

– Te olitte kumpikin kovin punaposkisia, Kätlin naureskeli.

Hetkeä aiemmin Sampo oli todennut, ettei mikään video saisi häntä tolaltaan. Talon naispuoliset asukkaat katselivat miesten intiimiä seksisessiota tarkkaan ja innoissaan. Hetki sitten myös Kätlin kauhistui nähtyään itsensä alastomana videon välityksellä. Hän sai kuitenkin huokaista helpotuksesta, sillä videolla näkyi vain hänen paljas takamuksensa.