Miss Universum Jennifer Hawkins käänsi katseita lentokentällä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuoden 2004 Miss Universe, australialainen Jennifer Hawkins, on nyt kuvattu lentokentällä todella upeassa lookissa. Edelleen huippukunnossa oleva missikaunotar hymyili ystävällisesti häntä ikuistaneille kuvaajille.

Oranssiin paitaan ja lyhyeen mustaan hameeseen sonnustautunut kultakutri matkusti varsin elegantisti tavalla, josta kuka tahansa supertähti voisi ottaa koska tahansa mallia. Katso kuvat tästä. Kuvien perusteella on suoranainen ihme, ettei Hawkinsia ole nähty enempää viihdelehdissä tai mallikuvissa Australian ulkopuolella. Vuosia sitten hän tosin nousi otsikoihin myös Suomessa, kun hänen asunsa putosi yllättäen kesken muotinäytöksen.

25-vuotias australialainen Jennifer Hawkins valittiin universumin kauneimmaksi naiseksi vuonna 2004. Miss Australia -tittelin myötä hän pääsi edustamaan maataan Miss Universe -kilpailuihin Equadoriin, jossa hänet kruunattiin kauneimmaksi. Sittemmin hän on tehnyt kotimaassaan menestyksekästä uraa The Great Outdoors -ohjelman juontajana, koreografina ja mallina. Nykyisin Sydneyssä asuva neitokainen toimi teini-ikäisenä kengurumaan Newcastle Knights -rugbyjoukkueen cheerleaderina.