Näin seksikkäältä Jessica Alba näyttää nyt

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman seuratuimpiin kaunottariin lukeutuva näyttelijä Jessica Alba on voittanut lukuisia erilaisia äänestyksiä, joissa on laitettu järjestykseen julkkismaailman seksikkäimpiä ja kauneimpia tähtiä. Miljoonien miesten päiväuni ei kuitenkaan omasta mielestään ole seksikäs.

28-vuotias Jessica Alba kertoi viime viikolla lehtihaastattelussa, ettei tunne oloaan koskaan erityisen seksikkääksi. Viikonloppuna hän kuitenkin poseerasi kameroille julkkisbileissä, joten Jessican tämän hetken seksikkyyden voi tarkistaa helposti tuoreista valokuvista, joissa kaunotar poseeraa julkkisjuhlissa pikkumustaan sonnustautuneena. Katso kuvat tästä.

– En tunne itseäni koskaan seksikkääksi. En koskaan, ja se on totuus. Kuvauksissakin mietin koko ajan koska seuraava tauko on. Haluan soittaa kotiin ja puhua mieheni kanssa tai keskustella ystävieni kanssa tai tarkistaa että tyttärelläni on kaikki hyvin. En koskaan ajattele seksikkyyttä, Jessica Alba totesi E! Online -julkaisulle.

Samalla Jessica kertoi, ettei koskaan haluaisi, että hänen Honor Marie -tyttärensä tulisi seuraamaan äitinsä jalanjälkiä ja suuntaisi viihdealalle.