BB-Tuija raivosi: ”Tää on kuin kaatopaikka sa**ana!”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -taloon sunnuntaina muuttanut BB-Tuija on ilmaissut jo useaan otteeseen ärtymyksensä BB-talon nykyisestä menosta ja erityisesti siivottomuudesta. Toissapäivänä hän vuodatti asian takia myös kyyneileitä päiväkirjahuoneessa. Eilen hän rähjäsi asian takia Esalle ja Antille.

BB-Esa A on yrittänyt ottaa tietoisesti etäisyyttä Tuijaan, koska hän ei halua päätyä finaaliin Tuijan valinnan kautta. Eilen kolmikko vietti kuitenkin paljon aikaa olohuoneessa keskustellen muiden muassa talon nykyisestä meiningistä. Tuija toi selvästi esiin tyytymättömyytensä nykymenoon, kun Esa tiedusteli häneltä talon päällikkyyden mahdollisesti tuomasta stressistä.

– En mä nyt tiedä stressako se, mutta mua vaan v**uttaa verrattuna siihen kun mä täällä olin, niin tää on kuin kaatopaikka, sa**ana! Täällä on kaikki ihan hujan hajan. Totta kai mä voisin siivota, mutta jos mulle on annettu toinen mahdollisuus niin en mä tänne tuu siivoamaan toisten paskoja, Tuija raivosi.

– Mä voin kyllä auttaa siivoamisessa, jos kaikki tehdään yhdessä ja mä kannatan sitä periaatetta että kaikki tehtäisiin yhdessä, mutta mä olen tuonut sen jo julki, että kaikki tehtäisiin yhdessä. Mikään ei mene kuitenkaan perille, joten mua alkaa pikkuhiljaa vi**ttamaan, hän jatkoi.

Esa  ei ilmeisesti ollut aivan samoilla linjoilla talon siisteyden radikaalista heikentymisestä.

– Okei. Mitäs sä nyt itse asiassa muistat ekasta neljästä viikosta? Esa kysyi.

– No sen että tää talo oli ainakin siistimpi, Tuija tokaisi.

– No, meillä oli silloin ainakin vähemmän roujua täällä. Esa vastasi diplomaattisen kiertelevästi.