BB-bileiden kimppasuihku kattilat päässä

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talon railakkaiden pikkujoulubileiden aamuyön tunteina asukkaat juhlivat railakkaasti porealtaassa tanssien ja laulaen. Sieltä sisään siirryttyään asukkaista BB-Sampo, BB-Dana ja BB-Stephania siirtyivät talon kylpyhuoneeseen.

Sampo uskaltautui suihkuun alastomana, mutta Dana ja Steffi pitivät bikinit yllään. Vahvassa juhlakunnossa olleesta kolmikosta Dana kaatui ensimmäisenä lattialle selälleen. Samalla hän sai ajatuksen suojata päänsä kattilalla. Yhtäkkiä kattiloita löytyi enemmänkin ja pian jokaisella oli suuri kattila päässään. Katso kuvat tästä ja tästä.

Meno oli todella hulvatonta, kun kaksi naista ja yksi alaston mies lauloivat täyttä kurkkua suihkun alla. Tämän jälkeen mukaan tuli myös ”tanssikoreografia”, kun he alkoivat pyöriä ympyrää laulaen PMMP-yhtyeen hittikappaletta.

– Routa raiskaa tämän maan, joutsenetkin jäävät kii jaloistaan, kolmikko lauloi täysillä pyörien samalla vauhdikkaasti ympyrää kattilat päässään.

Kätlin käväisi kylpyhuoneen ovella katsomassa muiden vointia ja tyytyi pyörittelemään päätään hurjaa menoa katsellessaan. Myös Esa kävi naureskelemassa hurjalle menolle. Tämän jälkeen kolmikko siirtyi laulamaan kylpyammeesseen vierekkäin seisten. Edelleen kattilat päissään laulanut trio esitti muiden muassa suomirockia.