Jymy-yllätys: BB-Esa A paljasti todellisen varakkuutensa!

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -ohjelmassa valmistaudutaan parhaillaan kuumeisesti jo sunnuntain viimeiseen varsinaiseen häätölähetykseen ja sen jälkeen alkavaan finaaliviikkoon. Samalla asukkaat ovat mietiskelleet mitä he tekisivät 50.000 euron voittorahoilla.

BB-Sampo on jo aiemmin kertonut, että moinen rahasumma tulisi muuttamaan hänen koko elämänsä. BB-Esa A on puolestaan todennut, ettei voittosumma vaikuttaisi hänen elämäänsä mitenkään ja että hän lahjoittaisi osan rahoista hyväntekeväisyyteen.

Esa kertoi aikovansa pitää voittosummasta 15.000 euroa itsellään ikään kuin palkkana BB-talossa vietetystä ajasta. Loput menisivät hyvään tarkoitukseen. Tuijan mukaan Esan olisikin pitänyt ajatella asiassa vain itseään ja maksaa esimerkiksi pankkilaina pois. Tänään BB-Tuija kiinnostui hieman enemmänkin Esan rahatilanteesta ja alkoi kysellä siitä tarkemmin. Lopulta Esa itse kysyi Tuijalta kuinka suureksi neitokainen arvioi hänen nykyisen varallisuutensa.

– Kuinkas paljon uskot, että minulla on varallisuutta, Esa kysäisi Tuijalta

Tuija veikkasi Esan omaisuudeksi asunnon lisäksi 20.000 euroa käteistä ja mahdollisesti jotain osakkeita. Esa ei vastannut tähän suoraan mitään, vaan alkoi laskeskella kaikkea omaisuuttaan yhteen päässään.

– Sanotaan 175.000, Esa paljasti hetken kuluttua.

Tieto sai Tuijan ja Sampon tyrmistymään ja Tuija joutui vielä tarkistamaan että tarkoittihan Esa tosiaan sitä summaa joka jäisi asuntojen myynnin ja lainojen maksun jälkeen jäljelle. Esa totesi asian olevan näin ja paljasti omaisuutensa karttuneen muiden muassa perinnön muodossa.