BB-Sampo ei muistanut seksisessiota Ragnarin kanssa

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -tuotantokauden viimeisen häätölähetyksen viimeisenä häädetty BB-Sampo sai talosta poistuttuaan vastata Vappu Pimiän tiukkaan kysymystulvaan hänen ja Ragnarin taannoisista seksisessioista BB-talon ulkoporealtaassa.

Erityisesti Vappua kiinnosti miksi Sampo oli yrittänyt sälyttää syyn alkukaudella nähdystä käsipelistä Ragnarin niskaan. Samalla mies myönsi, ettei alunperin edes muistanut koko juttua.

– No en mä nyt tiedä. Öööh, uumh, hmmm… Mä tota… Musta tuntuu, että mä en oikeesti edes tiennyt mitä siellä tapahtui ja se selvisi mulle vasta tällä viikolla. Mä en oikeesti muistanut sitä tilannetta ja mulle kyllä valaistiin sitä asiaa asukkaiden toimesta, Sampo sai sanotuksi hetken mietittyään.

Vapun mukaan Sampo oli ollut kovin tuohtunut nähtyään videon, jossa hän ja Ragnar touhusivat porealtaassa. Sampo kiisti väitteen ja sälytti syyn moisesta oletuksesta Big Brother -ohjelman leikkaajien niskaan.

– En mielestäni ollut tuohtunut. Siellä oli varmaan editoijat tehneet hyvää työtä. Mä olin kyllä sanonut ne sanat, mutta en mä ollut oikeesti siitä tuohtunut, Sampo totesi.