BB-Tuija lipsautti: ”Älä leiki Vapun panemisen kanssa!”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa pohditaan parhaillaan kuumeisesti illan tapahtumia ja ensi viikon finaalia. Hetki sitten makuuhuoneen sängylle kerääntyneet asukkaat pohtivat hieman syvällisempiä henkimaailman asioita. Tuija ilmoitti uskovansa, että Aso joutuu käytöksensä vuoksi helvettiin.

– Kun Aso joutuu helvettiin, niin siellä on sille tarjolla kaiken maailman herkkuja että se alkaa haluamaan kaikkea, mutta se ei voi saada niitä. Sit Kätlin tuodaan sinne sen eteen alasti ja sitä haluttaa niin paljon, mut sit Kätlin viedään pois. Mut eihän Kätliniä voikaan viedä sinne helvettiin Asoa kiusaamaan, koska muuten se joutuis helvettiin ja eihän Kätlin joudu helvettiin, kun Kätlin on hyvä ihminen, Tuija maalaili ajatuksiaan ilmoille.

– Mun pitää mennä vähän hässimään Vappua. Mä oon jo tarkistanut, että jos Vapun kanssa hässii, niin sitten pääsee taivaaseen ilman viisumia. Jos sä haluat taivaaseen sun täytyy hankkia itselles viisumi, Aso naureskeli.

– Te ette tuu selviään tästä hengissä, Tuija totesi päätään pyöritellen ja keräsi hetken ajatusiaan.

– Aso, mä sanon sulle ettei sun kandeis leikkii ton Vapun panemisen kanssa. Siitä voi tulla oikeesti se todellinen helvetti sit jossain vaiheessa. Sinuna mä hieman varoisin noita sanoja mitä sieltä suusta oikein suollat. Kaikkea ei kannata sanoa mitä ajattelee, koska siitä voi olla suuret seuraukset. Sua ei ehkä kiinnosta nyt, mutta sua kiinnostaa sit kun sut pannaan kiinnostumaan, Tuija saarnasi.

– Eli Vapulla on joku iso kaljupäinen mies siellä? Aso tiedusteli.

Tämän jälkeen Aso käsitti Tuijan seuranneen Big Brother -talon elämää myös häätönsä jälkeen, koska muuten Tuija ei tietäisi miehen aikaisemmista Vappu-kommenteista. Tuija ei kuitenkaan suostunut kommentoimaan asiaa enempää, ja pian hän saikin kuulutuksen muodossa varoituksen tuotannon asioista puhumisesta.