BB-Antin erikoiset perustelut: ”Esa voitti jo Pleikkarin”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -asukkaat joutuvat tänään perustelemaan miksi muut finalistit eivät saisi voittaa Big Brotheria. Tilanne oli asukkaille varsin tukala.

– Te kaikki tiedätte mitä mieltä mä oon teistä, kun oon puhunut teidän kanssa. Mun mielestä just te ootte näistä ihmisistä just ne eniten sitä very special -matskua täällä. Teissä on eniten mun mielestä sellaista omaa juttua ja omaa persoonaa täällä.

– Tehtävän aihe on kuitenkin kertoa miksi te ette ansaitse voittoa yhtä paljon kuin minä. En ole siitä edes yhtään varma, mutta jotkut syyt pitää löytää. Mä oon ollut täällä vähemmän aikaa kuin te, ja ootte sen takia nähneet enemmän. Jos haetaan kuitenkin yhtä ihmistä, joka erottuu eniten massasta, niin ehkä olen kaikkein erottuvin, Antti perusteli ensin miksi hänen tulisi voittaa.

– Aloitetaan Esasta. Mulla on osittain sama kuin mitä Kätlinkin sanoi, et sulle se voitto ei merkitse yhtä paljon välttämättä kuin muille. Sulle se ei merkitse sen takia varmaan, kun sä oot sanonut että sulla menee taloudellisesti hyvin ja mulle esimerkiksi ne rahat olisivat tärkeämmät. Ja sä oot voittanut jo sen Pleikkarin, Antti kertoi.

– Sitten Kätlin. Sustakaan ei ole pahaa sanottavaa. Sulla on se, että sulla on suurempi mitä sä olet saanut niin se Filippiinien matka. Se on ehkä suurempi kuin se Esan Pleikkari. Se on hienoa että sä oot saanut sen matkan. Asolle puolestaan, niin ehkä sä oot niin monta kertaa sanonut, että sä voit lähteä, etkä olen pitänyt voittoa sillä tavalla tavoittelemisen arvoisena. Sä oot eniten kertonut siitä kuinka paljon tää on sua jo nyt muuttanut, ja ehkä sä oot sitä kautta jo saanut sen voiton, vaikka et voittaisikaan.