BB-Antin törkeä uni: ”Ibi Love ja Ruotsin prinsessa Victoria!”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -kilpailun finalistit passitettiin iltapäivällä ulos, jossa he päättivät ryhtyä kuntoilemaan. Lenkkeilyn tiimellyksessä puheeksi tulivat muiden muassa unet. Esa aloitti kysymällä oliko Kätlin nähnyt talossa painajaisia.

Kätlin kertoi ettei ollut ja tiedusteli Esalta oliko hän nähnyt unia isästään tämän kuoleman jälkeen. Tämän jälkeen Kätlin kertoi miten hän itse suhtautuu uniin, joissa hän näkee todellisuudessa jo kuolleita ihmisiä. Hänen unissaan on vieraillut muiden muassa Elvis Presley.

Pian myös Antti osallistui keskusteluun, mutta osallistuminen jäi kaikeksi onneksi lyhyeksi.

– Tuli mieleen yksi uni, mutta en mä sitä kerro varmaan. No, se on ehkä jopa liian rietas. Se oli Ruotsin kruunuprinsessa Victoriasta ja sit siinä oli tuo feministi-tutkija Anna Kontula ja Ibi Love oli sitten kolmas. Oli siinä sitten muutakin, Antti ehti kertoa.

Rietas tarina kuitenkin keskeytyi, kun terassin verhot aukesivat ja asukkaat pääsivät palaamaan sisälle.