BB-Antti ja Esa A löivät illan finaalista vetoa!

Big Brother Viihdeuutiset · Elina Sipiläinen

Tämän vuoden BB-kauden viimeistä päivää parhaillaan BB-talossa viettävä finaalinelikko on käyttänyt päivän toistensa kanssa keskustellen. Keskustelua ovat vahvasti johtaneet BB-Antti sekä BB-Esa A.

Miehet löivät hetki sitten jopa vetoa illan finaalista. Esa A ja Antti keskustelivat illan finaalijakson pituudesta, josta heillä oli erilainen näkemys. Antti veikkasi finaalin olevan aikaisempaa suoraa lähetystä pidempi, kun taas Esa A ilmoitti luulevansa lähetysten olevan aina vakiomittaisia. Myös Aso kertoi veikkaavansa lähetyksen kestävän tällä kertaa kauemmin.

– Viimeksikin oli vakiomittainen. Eiköhän se ole sama aika, mutta kyllä siinä vähän nopeutetusti mennään kuitenkin, Esa A kertoi spekulaationsa illan finaalista.

– Vois se olla pidempikin lähetys, kun siinä menee pidempään aikaa kaikissa loppuselvittelyissä, Antti ilmaisi oman mielipiteensä.

– No, laitetaanko vedonlyönti pystyyn, vaikken vedonlyöntiä harrastakaan? Vakimitta versus pidennys, Esa A ehdotti Antille, joka otti haasteen vastaan.

Miehet määrittelivät vielä pidennykseksi kelpaavan minimissään puolen tunnin pidennys normaalilähetysajasta. Panokseksi miehet päättivät laittaa ”henkisen egon”. Isovelikin tuntui viimeisen päivän kunniaksi höllentäneen otettaan sääntöjen suhteen, sillä sääntörikkeestä ei tullut ilmoitusta, vaikka tuotannosta puhuminen on aikaisemmin kaudella ollut ehdottomasti kielletty.