Lily Allen paljastavissa ”painitrikoissa” keikalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Aktiiviuransa lopettamisesta viime kesänä kertonut brittipoppari Lily Allen keikkailee edelleen ahkerasti, ja tulee samalla paljastelleeksi usein hieman liikaa kuvaajille. Tällä kertaa näin ei ole kuitenkaan käynyt, mutta asuvalinta on kuitenkin ollut mielenkiintoinen.

Lilyn yllä kuvissa nähtävä mustavalkoinen trikoo muistuttaa pitkälti hieman toisenlaisissa tilaisuuksissa yleensä nähtäviä painitrikoita. Katso kuvat tästä. Asu oli omiaan paljastamaa laulajan rinnat, mutta sellaista ei keikalla ilmeisesti nähty.

Suomessa kesällä konsertoinut Lily Allen oli juuri ennen Helsingin keikkaansa loukannut pahasti selkänsä. Hän purskahti itkuun jo settinsä ensimmäisen kappaleen aikana ja joutui lopulta keskeyttämään esiintymisensä kovien tuskien takia.