Muistot saivat Ason jälleen kyynelehtimään

Big Brother Viihdeuutiset · Elina Sipiläinen

Big Brother -talossa viimeinen päivä on kulunut haikeissa tunnelmissa. Hiljaiset asukkaat ovat viettäneet päivää mietteliäinä tekemistä itselleen väkisin keksien. BB-Esa A muun muassa luuttusi BB-talon lattian päivällä, jotta talo olisi siisti heidän sieltä lähdettyään.

BB-talon entisen slummin makuuhuoneessa on eilisestä lähtien ollut Isovelin rakentama muistojen huone. Huoneessa on kaikkien BB-asukkaiden kuvat seinällä, sekä tavaroita menneen kauden tehtävistä. Huoneessa on lisäksi televisio, jossa pyörii talosta häädetyistä asukkaista tehtyjä koostepätkiä herkän musiikin saattelemana.

BB-Aso vetäytyi hetki sitten muistojen huoneeseen katsomaan siellä edelleen pyörivää koostevideota. Lattialla makaavan herkän miehen silmänurkkiin ilmestyivät kyyneleet muistojen pyöriessä televisioruudulla. Kätlinin tullessa huoneeseen Aso pyykäisi nopeasti kyyneleet pois silmistään.

Isoveli hemmotteli asukkaita päivän mittaan soittamalla heidän lempilaulujaan. Odottava ja mietteliäs tunnelma BB-talossa jatkui finaalinelikon valitellessa ajankulun hitautta.