Meikitön Dakota Fanning näytti taas lapselta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywoodin viime vuosien menestyneimpiin lapsitähtiin lukeutuva Dakota Fanning on nykyisin jo 15-vuotias nuori neiti. Taannoin hänet kuvattiin poistumassa alaikäisenä ravintolasta asussa, joka oli monien mielestä aivan liian seksikäs hänen ikäänsä nähden.

Nyt kriitikot voivat kuitenkin taas rauhoittua. Dakota kuvattiin nimittäin toissapäivänä Beverly Hillsissä meikittömänä ja varsin arkisessa asussa. Äitinsä kyyditsemänä asioilleen tullut nuori tähti oli sonnustautunut löysään harmaaseen t-paitaan. Katso kuvat tästä.

Näyttelijä Dakota Fanning teki todellisen läpimurtonsa jo 11-vuotiaana esiinnyttyään vuonna 2005 Maailmojen sota -elokuvassa yhdessä Tom Cruisen kanssa. Nykyisin Fanning on jo 15-vuotias vauhdikas teinitähti. Dakota kuvasi taannoin uuden The Runaways -elokuvansa yhdessä Twilight-tähti Kristen Stewartin kanssa. Heistä on tullut kuvauksissa läheiset ystävät, jotka viettävät paljon aikaa yhdessä myös kuvauspaikan ulkopuolella.