Jessica Alba tyrmistyi sukujuuristaan

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman seuratuimpiin kaunottariin lukeutuva näyttelijä Jessica Alba on voittanut lukuisia erilaisia äänestyksiä, joissa on laitettu järjestykseen julkkismaailman seksikkäimpiä ja kauneimpia tähtiä. Nyt on selvinnyt, että kaunottaren geenit periytyvät Euroopasta.

Jessican kerrotaan tyrmistyneen kuultuaan, että hänen sukujuurensa ovat pääosin Euroopassa, sillä hän on 87 prosenttisesti vanhalta mantereelta ja vain 13 prosenttisesti Amerikasta. Aiemmin hän on luullut periytyvänsä pääosin Amerikan mantereelta. Totuus selvisi, kun hänelle tehtiin DNA-testi. Testin tulokset paljastettiin hänelle George Lopezin keskusteluohjelmassa.

– Oikeasti? Wow! Wow, tämä on hullua! Jessica Alba sai sanotuksi.

28-vuotias Jessica Alba kertoi äskettäin lehtihaastattelussa, ettei tunne oloaan koskaan erityisen seksikkääksi eikä edes ajattele koko asiaa. Samalla Jessica kertoi, ettei koskaan haluaisi, että hänen Honor Marie -tyttärensä tulisi seuraamaan äitinsä jalanjälkiä ja suuntaisi viihdealalle.