Katy Perryn rinnat pursuivat iltapuvusta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Katy Perry oli eilen monien muiden supertähtien tavoin paikalla, kun ensi vuoden Grammy-gaalan ehdokkuudet julkistettiin Los Angelesissa. Muiden pukeutuessa pääosin säädyllisesti oli Perry sonnustautunut tuttuun tapaansa paria numeroa liian pieneen asuun.

Perryn muuten varsin näyttävä iltapuku oli selvästikin jäänyt pieneksi yläosansa kohdalta, sillä se kykeni hädin tuskin pitämään laulajatähden rintavarustuksen sisällään. Samalla asu kiinnitti luonnollisesti tilaisuudessa mukana olleiden miesten huomion. Katso kuvat tästä.

Katy Perry ei tällä kertaa Grammy-ehdokkuuksillaan juuri juhlinut, sillä suurimman potin vei Beyonce, joka nimettiin ehdokkaaksi peräti kymmeneen kategoriaan mukaanlukien neljä merkittävintä sarjaa. Grammy-gaala järjestetään tänä vuonna 31. tammikuuta Los Angelesin Staples Centerissä. Viime vuoden tapahtuma jäi mieliin lähinnä Rihanna peruuntumisen takia. Hänet oli hakattu pahoin edellisenä yönä.