Katy Perry julkaisi kuvan mirristään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Katy Perry on ahkera Twitter-mikroblogin käyttäjä, ja hän julkaisee kuulumisiaan ja valokuviaan aktiivisesti verkossa. Hetki sitten poppari julkaisi kuvan itsestään ja mirristään lentokoneessa. Samalla suosittu laulajatähti paljasti, että hänen kissansa oli ensimmäistä kertaa lentokoneessa.

– Mirrini ensimmäinen lento! Hän näyttää innostuneelta! En voi elää ilman muusaani, Katy Perry kirjoittaa kuvan yhteydessä.

Katso kuva tästä. Kuvassa nähdään aurinkolaseihin sonnustautunut Katy Perry, jolla on sylissään varsin perinteisen näköinen kissa. Pari päivää sitten Katy julkaisi verkossa kolmen vuoden takaisen valokuvan, jossa poseerasi yhdessä poptähti Ke$han kanssa. Tuolloin molemmat olivat vielä tuntemattomia, mutta kolmen vuoden aikana molemmat ovat saaneet hittejään listoille.

Nyt sinäkin voit seurata reaaliajassa supertähtien kuulumisia ja heidän julkaisemiaan valokuvia Staran uudessa Jetset Live! -palvelussa, joka kerää suosituimpien tähtien blogikirjoitukset ja kuvat yhteen paikkaan. Tutustu ilmaiseeen palveluun osoitteessa stara.fi/jetsetlive.