Laihduttanut Lily Allen esitteli takapuolensa lavalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittipoppari Lily Allen on jo ilmoittanut lopettavansa musiikkiuransa, mutta tarkempaa ajankohtaa hän ei ole kertonut. Niinpä neitokainen tekee edelleen ahkerasti keikkoja ympäri maailmaa, ja parhaillaan hän on kaksiviikkoisella Britannian kiertueellaan.

24-vuotiasta Allenia ei ole koskaan voinut nimittää pyöreäksi, mutta eilen laulaja nousi kuitenkin lavalle entistäkin hoikempana. Liverpoolissa sijaitsevalla Echo Arenalla esiintynyt poptähti nähtiin keikkansa aikana myös sponsorinsa Chanelin näyttävässä mustavalkoisessa tunikassa, jonka alle hän ei ollut pukenut ainakaan liikaa vaatteita.

Lily Allen vilauttelikin peppuaan ja alusvaatteitaan useampaan otteeseen yleisölle. Katso kuvat tästä. Oman musiikkiuransa jälkeen Lily Allen aikoo perustaa oman levy-yhtiön ja jättäytyä muiden artistien taka-alalle. Tarkempia suunnitelmiaan hän ei ole vielä kertonut, mutta on vihjannut että niihin voisi liittyä läheisesti myös oman vaatekaupan avaaminen.