Katy Perry julkaisi yläosattoman joulutervehdyksen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Katy Perry on lähettänyt faneilleen jouluterveisiä jo hyvissä ajoin ennen joulua. I Kissed A Girl -hitillään taannoin listojen kärkeen noussut tumma kaunotar julkaisi joulutervehdyksensä Twitter-blogissaan.

Julkaisemassaan kuvassa Katy Perry nähdään yläosattomissa, vain tonttulakki päässään. Joulutunnelmaa tuomassa hänellä on tonttulakin lisäksi ympärillään myös jouluinen valonauha. Katso kuva tästä.

Viime aikoina Katy Perry on muutenkin ollut varsin aktiivinen bloggaaja, sillä pari päivää sitten hän julkaisi kuvan itsestään ja kissastaan. Samalla hän kertoi kissansa olevan ensimmäistä kertaa lentokoneessa. Perryn ja muiden supertähtien kuulumisia voit seurata reaaliajassa viihdelehti Staran uudessa Jetset Live! -palvelussa osoitteessa www.stara.fi/jetsetlive/