Hiphop-tähti löi fania – Lady Gaga antoi potkut

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen hiphop-tähti Kid Cudi sai taannoin Make Her Say -nimiselle singlelleen (lue arvostelu) nimekkään vierailijan, kun Lady Gaga kiinnitettiin laulamaan kappaleen naisvokaalit Poker Face -hittinsä hengessä. Lady Gaga oli siis kappaleen varsinainen tähti.

Yhteistyön merkeissä Kid Cudi, oikealta nimeltään Scott Mescudi, pestattiin lyhyellä varoitusajalla Lady Gagan kiertueen lämmittelyesiintyjäksi, kun Kanye West peruutti oman osuutensa kiertueesta. Artistien suhteeseen tuli kuitenkin rako, kun Cudin väitetään iskeneen viime viikolla faniaan nyrkillä Kanadassa.

Nyt, vajaan kuukauden kiertämisen jälkeen, Lady Gaga on päättänyt antaa potkut Kid Cudille. Virallisesti mies itse kuitenkin jättäytyi pois turneelta aikatauluongelmiin vedoten.

– Kid Cudi on päättänyt lopettaa ennen aikojaan osallistumisensa Lady Gagan Monster Ball -kiertueelle. Syynä ovat aikataululliset ongelmat hänen seuraavan albuminsa äänityksensä ja näyttelijärooliensa merkeissä. Kid ei halua pettää fanejaan ja tulee esiintymään jatkossa omilla keikoillaan, jotka alkavat joulukuussa ja jatkuvat tammikuulle saakka, tiedotteessa todetaan.