Muut säästävät – Madonna tuhlaa miljooniaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parhaillaan ympäri maailmaa vellova taloustaantuma on saanut myös supertähdet säästeliäiksi, sillä monet Hollywood-tähdetkin ovat viime aikoina myyneet muiden muassa asuntojaan. Ääriesimerkki on Nicolas Cage, joka joutui realisoimaan pilkkahinnalla asuntonsa ja muun omaisuutensa vararikon takia.

Poptähti Madonna kuitenkin porskuttaa täysillä. Vuonna 2008 eniten maailmassa kiertueellaan ansainnut poptähti on nimittäin jälleen hankinut uuden asunnon, sillä hän tuhlasi kymmenen miljoonaa dollaria New Yorkissa sijaitsevaan hevostilaan. Wild Ocean Farm -nimisen tilan myyjänä oli Calvin Kleinin vaimo Kelly.

Erikoisuutena tilasa on se, että siellä ei ole lainkaan asuinrakennusta, eikä sinne saa sellaista myöskään rakentaa. Niinpä Madonna haluaakin nyt ostaa lähistöllä sijiatsevan 4,4 miljonan dollarin talon, jotta voisi jatkossa olla lähellä hevosiaan. Kyseisen neljän makuuhuoneen ja uima-altaan talon omistaa nykyisin Gwyneth Paltrow’n ystävä Michael Minkoff, New York Post uutisoi.