Michael Jacksonin muistokonsertille nolo loppu

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kuluvan vuoden kesäkuussa menehtyneen poptähti Michael Jacksonin muistoksi on sittemmin suunniteltu monenlaisia tilaisuuksia, joista merkittävä osa on ollut tavalla tai toisella hyväntekeväisyystilaisuuksia. Nyt jälleen yksi tällainen tapahtuma on haudattu.

Michael Jacksonin muistokonsertti oli alunperin määrä järjestää syyskuussa Wienissä, mutta se päätettiin kuitenkin siirtää Lontooseen, kun suurin osa konserttiin kiinnitetyistä esiintyjistä perui osallistumisensa. Nyt myös ensi kesäksi kaavailtu Lontoon konsertti on päätetty unohtaa, kun käytännön järjestelyistä vastannut yhtiö on ajautunut selvitystilaan, eli kansankielellä konkurssiin.

Erityisen noloksi tilanteen tekee se, että konsertin organisaattorina toimi Michaelin veli Jermaine Jackson. Järjestäjätahon edustaja Martin Schneider kertoi uutistoimisto Reutersille, että hänen World Awards Media GmbH -niminen yhtiönsä ei kyennyt enää tekemään uusia sopimuksia, eikä siten voi järjestää konserttiakaan. Jermaine Jacksonin edustajaa ei vielä tavoitettu kommentoimaan tapahtunutta.