Hollywood-kaunotar Catherine Zeta-Jones paljasti vahingossa rintansa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Elokuvien sijaan nykyisin lähinnä teatterin lavalla nähtävä näyttelijäkaunotar Catherine Zeta-Jones joutui äskettäin tukalaan tilanteeseen esiintyessään A Little Night Music -näytelmässä Broadwayllä, New Yorkissa.

Hän nimittäin antoi katsojille enemmän kuin mistä nämä olivat maksaneet. Näytelmän lisäksi Catherine Zeta-Jones tarjosi katsojille hieman aikuisviihdettä, sillä hän tuli vahingossa paljastaneeksi myös rintansa esityksen aikana.

40-vuotias walesilaissyntyinen kahden lapsen äiti nähdään teatterin lavalla Stephen Sondheimin näytelmässä yhdessä Angela Landsburyn kanssa. Aiemmin tässä kuussa ensi-iltansa saaneen esityksen aikana Zeta-Jonesin roolihahmo kääntää selkänsä yleisöön ja avaa kimononsa. Näyttelijättären asento oli kuitenkin eräällä kerralla hieman huono, jolloin osa yleisöstä näki silmiensä edessä myös Catherinen rintavarustuksen.

– En voinut uskoa sitä. Ei ihme, että Michael Douglas näyttää niin tyytyväiseltä, silminnäkijä kommentoi Hollywood Reporter -julkaisun mukaan.