Jessica Alba paljasti Staralle: ”Minua hakattiin koulussa!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-kaunotar Jessica Alba on nykyisin maailmanlaajuisesti ihailtu näyttelijäkaunotar, joka on menestynyt erittäin hyvin myös erilaisissa kauneus- ja seksikkyysäänestyksissä. Viihdelehti Stara tapasi supertähden New Yorkissa.

Jessica kertoi haastattelussa käyneensä koulua rikkaiden lasten kanssa, vaikka hänen perheensä oli köyhä. Hän joutui koulussa erilaisuutensa takia vakavan koulukiusaamisen uhriksi.

– En kuulunut joukkoon ja olin erittäin onneton. Minua kiusattiin niin pahoin, että isäni joutui saattamaan minut kouluun, jottei minun kimppuuni hyökättäisi. Söin lounaani kouluterveydenhoitajan toimistossa, jottei minun tarvinnut istua muiden tyttöjen kanssa, Jessica Alba kertoi Staralle.

– Minua hakattiin ja haukuttiin jatkuvasti. Kaikki johtui siitä, että olin erilainen enkä kuulunut joukkoon. Sen lisäksi että olin sekarotuinen, vanhemmillani ei ollut rahaa, joten minulla ei koskaan ollut söpöjä vaatteita tai trendikästä reppua, kaunotar jatkoi.

Lisäksi Jessica Alba lähettää Starassa terveisiä kaikille niille, jotka joutuvat nykyisin koulukiusatuiksi.

– Kaikkien niiden, joita tälläkin hetkellä kiusataan, tulisi ymmärtää, että he voivat itse määrätä omasta elämästään ja menestyä. Se on vain sinusta itsestäsi kiinni.

Jessica Alban koko haastattelu julkaistaan viihdelehti Starassa lähipäivinä.