Katy Perry kiisti salasuhteen Twilight-tähteen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Katy Perry on joutunut ilmoittamaan julkisesti, että hänellä ja Twilight-näyttelijä Robert Pattinsonilla ei ole suhdetta. Supertähden ja teinileffan näyttelijän kerrottiin flirttailleen keskenään villisti viime keskiviikkona Los Angelesissa sijaitsevassa Dimples-karaokebaarissa.

Molemmat poistuivat paikalta myöhemmin samalla autolla. Katy Perry on seurustellut jo usean kuukauden ajan brittiläisen Russell Brandin kanssa, joten flirttailu ja yhteinen autokyyti nousivat heti otsikoihin. Nyt Perry on kuitenkin korostanut olevansa omistautunut vain omalle poikaystävälleen.

– Lueskelin kasan eilisen uutisia. P**KAA (roskaa). Ihmisten pitäisi jo nyt tietää että en seurustele vampyyrien kanssa, mutta PIDÄN rustyrocketseista (Brandista). Älkää SOTKEKO asioita! Katy Perry kirjoitti blogissaan.