Jessica Alba Staralle: ”Seksikkyyteni on vain rooli”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman seksikkäimpien naisten listalla erittäin hyvin viime vuosina menestynyt Hollywood-kaunotar Jessica Alba kertoi taannoin ettei hän pidä itseään erityisen kauniina naisena. Viihdelehti Stara tapasi Alban New Yorkissa, ja supertähti jutusteli muiden muassa koulukiusaamisestaan ja nuoruudestaan.

Haastattelussa häneltä kysyttiin myös muiden muassa valitsisiko hän mieluummin kauneuden vai älykkyyden. Supertähden ympäripyöreä vastaus jätti kuitenkin hieman tulkinnanvaraa. Hän ei nimittäin haluaisi tulla tunnetuksi kummankaan ominaisuuden takia.

– En kumpaakaan! Lyön mieluummin miehen kumoon nyrkilläni kuin ulkonäölläni. Tiedän, että ihmiset pitävät siitä, mitä näkevät. Pukeudun kyllä mielelläni hienoihin vaatteisiin ja näytän seksikkäältä, mutta se on minulle vain roolin esittämistä, Jessica Alba kertoi Staralle.

– Pinnan alla haluan tulla tunnetuksi jonkin muun kautta, kuten sillä, että olen kova tai fiksu. Oloni tekee paljon luottavaisemmaksi se, että tiedän osaavani pitää puoleni tappelussa kuin se, että katson peiliin ja ajattelen olevani kaunis.

Jessica Alban haastattelu julkaistaan Starassa kokonaisuudessaan lähipäivinä.