Keira Knightley ei osaa tehdä ruokaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Menestyksekäs Hollywood-kaunotar Keira Knightley on viime aikoina komeillut otsikoissa muiden muassa köyhyys-lausuntojensa merkeissä, mutta myös siksi että hän on poseerannut aikaisempaa aktiivisemmin muiden muassa yläosattomissa.

Nyt on kuitenkin kyse aivan jostain muusta, sillä Keira Knightley on paljastanut ettei osaa kokata. Elokuvatähti myönsi haastattelussa ettei ole kulinaristi, mutta hän tunnusti samalla ettei tee juurikaan ruokaa, koska yleensä sellainen projekti päättyy katastrofiin.

Keira paljasti polttavansa useimmiten ruoan pohjaan tai pudottavansa ruoan lattialle. Knightley esitti myös julkisen toiveen siitä, että joku ostaisi hänelle lahjaksi kokkauskurssin, jotta hän voisi parantaa osaamistaan keittiössä.

– En ole maailman paras kokki. Olen yrittänyt, mutta olen todella toivoton. Osaan tehdä ehkä yhden ruokalajin, mutta sitäkin syövät saavat luultavasti ruokamyrkytyksen, Keira Knightley kertoi The Sun -lehden mukaan.

– Äskettäin ystäväni opetti minulle kuinka tehdä ruokaa munakoisosta. Siitä tuli todella hyvän näköinen, mutta pudotin sen lattialle. Se levisi ympäri keittiötä ja minä purskahdin itkuun. Siksi toivon Joulupukilta kokkikurssia ja helposti ymmärrettäviä keittokirjoja.