Jessica Alba paljasti Staralle: ”Kammoksun hyvännäköisiä miehiä!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman seuratuimpiin Hollywood-kaunottariin jo vuosien ajan lukeutunut näyttelijätär Jessica Alba on nykyisin naimisissa Cash Warrenin kanssa ja perhe sai taannoin esikoisensa Honor Marien. Viihdelehti Stara tapasi Jessican äskettäin New Yorkissa.

Jessica Alba yllätti haastattelussa paljastamalla, ettei kaunotar todellisuudessa pidä erityisen hyvännäköisistä miehistä. Sen sijaan hän kertoi oman miesihanteensa olevan jotain aivan muuta.

– Minua viehättää enemmän sellainen ujo ja nörttimäinen miestyyppi. Ja pidän enemmän vanhemmista miehistä. Varon erittäin hyvännäköisiä miehiä, mutta näyttelijänä joudun tekemään töitä sellaisten miesten kanssa, joten heihin tulee täysin immuuniksi, Jessica Alba kertoi Staralle.

Maailman seksikkäimpien naisten joukkoon lukuisia kertoja äänestetty neitokainen paljasti samalla myös syyn siihen, miksi ei ole kiinnostunut erityisen hyvännäköisistä komistuksista.

– Kammoni hyvännäköisiä miehiä kohtaan johtuu varmaankin siitä, että he olivat niitä, jotka nuorempana jättivät minut huomiotta. Tunnen oloni kotoisammaksi normaalien, tavallisten miesten seurassa. Vanhemmat miehet ovat lisäksi paljon itsevarmempia eikä heidän tarvitse enää todistaa mitään. Pidän siitä, Jessica jatkoi.

Jessica Alban koko haastattelu julkaistaan Starassa tiistaina.