Demi Mooren photoshoppaus-kiista kuumenee

Viihdeuutiset · Stara.fi

Itseään huomattavasti nuoremman näyttelijä Ashton Kutcherin kanssa naimisissa oleva Hollywood-kaunotar Demi Moore poseeraa parhaillaan amerikkalaisen W Magazine -lehden kansikuvassa niin hoikkana, että kuva aiheutti välittömästi sen julkaisun jälkeen vahvoja epäilyjä digitaalisesta käsittelystä.

Kaikkia kuvia käsitellään toki jonkin verran kuvankäsittelyllä, mutta Demin kuvan kohdalla häntä väitetään hoikistetun. Kuvassa vartalonmyötäisessä vihreässä asussa poseeraava Demi on kuitenkin itse kiistänyt jyrkästi tällaiset väitteet, mutta keskustelu on jatkunut edelleen. Kriittisimpien mielestä Mooren lantiota ja reisiä on kavennettu huomattavasti kuvaan. Moore on uhannut haastaa kuvaa kritisoineen ammattilaisen oikeuteen tämän kommenteista.

Nyt asiassa on kuitenkin saatu lisänäyttöä kriitikoiden puolelle, sillä saman kuvan kerrotaan ilmestyneen korealaisessa lehdessä sillä erotuksella, että siinä Demi Mooren lantio ja reidet näyttävät olevan paksumpia. Yhdysvalloissa julkaistu kuva löytyy tästä ja Koreassa julkaistu tästä.

– Juuri kun luulin kohun olevan jo ohi ja valmistauduin pyytämään Demiltä anteeksi kommenttejani, sain kamerapuhelimen kuvan toiselta puolelta maailmaa. Se oli peräisin W Magazine -lehden korealaisen version tammikuun 2010 numerosta Kuvakohun alullepanija Citrano kertoi Access Hollywoodin mukaan.

– Yllättäen Demillä on kuvassa uusi lantio. Näin ollen jopa lehden oma sisarversio ajatteli Demin olevan kuvassa liian laiha. Tämä nostaa kysymyksiä vaihtoiko lehden koreankielinen versio tilalle toisen lantion vai paljastiko se sattumalta kuvan alkuperäisen lantion?