Melissa Satta säästi bikinikankaassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tuorein viihdelehtien otsikoihin noussut italialaiskaunotar on Melissa Satta, jonka uskotaan olevan yksi alkaneen vuoden kovia nousijoita mallimaailmassa. Näyttelijänäkin toiminut tumma kaunotar on nyt ikuistettu rantatunnelmissa.

Melissa vietti vuodenvaihteensa nykyisessä kotimaassaan Yhdysvalloissa. Hän oli pukeutunut rantapäivää varten varsin niukasti, sillä bikineihin oli käytetty keskimääräistä vähemmän kangasta. Kylmyyttä vastaan kaunotar oli kuitenkin varustautunut kaulahuivilla. Katso kuvat tästä.

23-vuotias italialaissyntyinen Melissa Satta tunnetaan erityisesti kotimaassaan menestyksekkäänä mallina. Hän on kuitenkin asunut lapsesta saakka Yhdysvalloissa. Monista muista mallikaunottarista poiketen Melissa pelasi lapsena aktiivisesti jalkapalloa, ja pelasi aikoinaan C-sarjassa. 16-vuotiaana malliuran aloittanut Satta niitti menestystä missikisoissa jo seuraavana vuonna. Hän on ollut mukana sivurooleissa myös muutamissa televisio-ohjelmissa.