Marisa Miller keikistelee rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen tiimalasivartaloinen bikinimalli Marisa Miller poseerasi viime syksyn aikana alastomana niin Room 23 -nimisessä kuvakirjassa kuin useiden lehtien sivuillakin. Taannoin hänelle ehdotettiin leikkimielisesti jopa Nobelin seksikkyyspalkintoa.

Lokakuun lopusta lähtien hän on kuitenkin pitänyt hieman hiljaiseloa ja keskittynyt samalla myös lomailuun. Nyt Marisa Miller on kuitenkin tehnyt paluun bikinikuviin, vaikkakin kyseessä on viime vuoden kuumimpien otosten listaus. Tällä kertaa vaalea kaunotar nähdään poseeraamassa rannalla. Katso kuvat tästä.

30-vuotias Marisa Miller, oikealta nimeltään Marisa Bertetta, on poseerannut usein muiden muassa Victoria’s Secret -alusvaatemerkin sekä life style -lehtien kuvissa. Hänet löydettiin mallinuralle 16-vuotiaana San Fransiscossa sijaitsevasta kahvilasta. Pian sen jälkeen hän lensi äitinsä kanssa Italiaan työskentelemään mallina. Millerin kerrotaan olevan amerikkalaisen supermallin ruumiillistuma. Hän on naimisissa elokuvatuottaja Griffin Guessin kanssa.