Perhe vuoti salaisuuksia – semifinalistille potkut American Idolista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositun American Idol -realitykilpailun osanottaja on saanut potkut ohjelmasta harvinaisella tavalla. Michael ”Big Mike” Lynche sai nimittäin lähtöpassit, kun hänen perheenjäsenensä vuotivat julkisuuteen salaisia tietoja pojan menestymisestä ohjelmassa.

Kilpailijat ja perheenjäsenet joutuvat allekirjoittamaan vaitiolosopimuksen, jonka perusteella he eivät saa kertoa ohjelman edistymisestä kenellekään ulkopuoliselle ennen kuin ohjelman ratkaisevat vaiheet on esitetty televisiossa. Lynche joutui pakkaamaan tavaransa ja poistumaan kisasta sen jälkeen kun hänen isänsä oli vuotanut tietoja poikansa menestymisestä floridalaiseen The St. Petersburg Times -sanomalehteen.

Isä kertoi lehdelle poikansa päässeen 24 parhaan laulajan semifinaalijoukkoon. Asiasta uutisoineen The New York Post -lehden mkuaan Michelin tilalle semifinaaleihin nostettiin nyt toinen kilpailija. Ohjelmaa Yhdysvalloissa esittävä Fox Television ei suostunut kommentoimaan tapausta. Viime vuonna Joanna Pacitti sai potkut ja hänen tilalleen otettiin Felicia Barton. Tuolloin tapauksen syy jäi kuitenkin epäselväksi.