Näyttelijä Pernell Roberts Jr. kuoli haimasyöpään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu amerikkalainen näyttelijäveteraani Pernell Roberts Jr. on kuollut. Hän menehtyi haimasyöpään sunnuntaina kotonaan Malibussa. Roberts oli kuollessaan 81-vuotias.

Pernell Roberts Jr. tunnettiin erityisesti supersuositun Bonanza-televisiosarjan tähtenä. Hän näytteli klassikkosarjassa tilallinen Ben Cartwrightin vanhinta poikaa Adamia. Roberts oli mukana sarjassa sen aloittamisesta, eli vuodesta 1959 saakka ja poistui sarjasta vasta vuonna 1965. Sarja lopetettiin vasta vuonna 1973, ja se on historian toiseksi pisimpään esitetty lännensarja.

Sittemmin hänet nähtiin muiden muassa sairaalasarjassa Trapper John, M.D sekä musikaaleissa ja muissa televisiorooleissa. Tähden poismenosta ilmoitti Hollywood Reporter -lehdelle hänen pitkäaikainen tiedottajansa Richard Stone.

Uusimmat