Realitytähtien bileissä joukkotappelu

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yksi kauden kohutuimmista realitysarjoista on ollut MTV-kanavan Jersey Shore, jonka uusien jaksojen tekeminen on ainakin toistaiseksi jäissä kun ensimmäinen kausi päättyi torstaina. Italialaistaustaisten nuorten aikuisten toilailuja Jerseyssä seuranneen sarjan hahmot ovat kuitenkin edelleen kuumia nimiä.

Perjantaina sarjan tähtien Snookin ja Situationin oli määrä saapua juhlimaan kauden päättymistä Montclairissa, New Jerseyssä, sijaitsevaan yökerhoon. Heidän tulonsa veti paikalle kuitenkin odottamattoman paljon väkeä, ja poliisi joutui sulkemaan kadun. 501 Lounge -klubilla järjestettyyn tilaisuuteen saapui peräti 2.000 ihmistä, kun yökerhossa on vain 800 asiakaspaikkaa. Sisään pääsi ahtautumaan kuitenkin noin 1.100 ihmistä, New York Times uutisoi.

Julkkisten saapuessa paikalla syntyi kova tungos kaikkien yrittäessä nähdä edes vilauksen kohutuista realitytähdistä. Tilanne johti lopulta joukkotappeluun ravintolan edustalla. Poliisit olivat kuitenkin jo valmiiksi paikalla ja tilanne saatiin pian hallintaan. Paikalta pidätettiin neljä ihmistä. Torstaina päättyneen realitysarjan viimeistä jaksoa seurasi 4,8 miljoonaa katsojaa.